Meeting of the Strategic and Technical Advisory Group of Experts (STAGE) on Maternal, Newborn, Child, and Adolescent Health and Nutrition (MNCAHN)

15-17 November 2022 Agenda

Day 1: 15 November 2022 (all time in CET)

Time	Session	Duration	Purpose (Chair/Lead)
10:00	Opening Remarks	30 minutes	Welcome and Update
	DG/DDG, WHO (5 min)		(Chair STAGE)
	Caroline Homer, Chair STAGE (5 min)		
	U. J.A J.E. II		
	Update and Follow-up of STAGE recommendations		
10.30	Anshu Banerjee, Director MCA (10 min) Global Action Plan for Anaemia Update and Next Steps	45 min	Discussion
10.50	Lisa Rogers, NFS/WHO (15 min)	43 11111	(Chair STAGE)
	Lisa Rogers, 141-5/ WTIO (15 IIIIII)		(Chair STAGE)
11:15	Coffee Break	30 min	
11:45	School Health update	45 min	Information
	Valentina Baltag (15 min)		(Chair STAGE)
12:30	Lunch break	1 hr 30 min	
14.00	No. 1 INC. 1 To 12	11 20	Discouries and Desiries
14:00	Maternal and Newborn Innovations	1hr 30min	Discussion and Decision
	Allisyn Moran MCA/WHO and Doris Chou, SRH/WHO		making (Chair STAGE)
15:30	Tea/Coffee break	30 minutes	
16.00		11 20 :	D: 1 1D 11
16:00	Small and Sick Newborn care and or Antenatal	1 hr 30 min	Discussion and Decision
	Corticosteroids		making (Chair STAGE)
	Rajiv Bahl/Femi Oladapo (15 min)		
17:30	Wrap up for open session	5 min	Wrap up
	Caroline Homer, Chair STAGE		
17:45	STAGE Closed session	45 minutes	Decision making
	Refining Recommendations: STAGE members		(Chair STAGE)

Day 2: 16 November 2022 (all time in CET)

Time	Session	Duration	Purpose (Chair/Lead)
10:00	Maternal Child Health Redesign: Update	1 hr 30 min	Information
	Wilson Were, MCA/WHO		(Chair STAGE)
11:30	Coffee/Tea Break	30 minutes	
12:00	Lunch break	1 hr	
13:00	Climate Change: Maternal, Newborn, Child and Adolescent Health and Life-Course Perspective Annie Portela, WHO/MCA	2 hr	Discussion and Decision making (Chair STAGE)
	Bernadette Daelmans, WHO/MCA Valentina Baltag, WHO/MCA		
15:00	Tea/Coffee break	30 minutes	
15:30	Risk Stratification: Update Nigel Rollins, MCA/WHO (15min))	1 hr	Information (Chair STAGE)
16:30	Wrap up STAGE meeting and Closing remarks Caroline Homer, Chair STAGE Pascale Allotey, Director, SRH; Francesco Branca, Director, NFS; Anshu Banerjee, Director MCA	15 minutes	Closing session
17:00	STAGE Closed session Refining Recommendations and Next steps: STAGE members	1 hr	Decision making (Chair STAGE)

Day 3: 17 November 2022

Time	Session	Duration	Purpose (Chair/Lead)
10:00	Partner Forum	2 hours	Discussion (Chair STAGE)
12:00	Lunch		

MCA: Maternal, Newborn, Child and Adolescent Health and Ageing SRH: Sexual and Reproductive Health and Research NFS: Nutrition and Food Safety